Rating systems for air filters

Meetsystemen voor luchtfilters

In een wereld waarin we bezorgd moeten zijn om de klimaatveranderingen en de daarmee samenhangende milieu-overwegingen, zal het energieverbruik een steeds grotere rol spelen. De inspanningen om de energie-efficiëntie van producten te verbeteren zullen nog belangrijker worden.

Voor luchtfiltratie zal alleen het verlagen van het energieverbruik niet voldoende zijn: onze producten moeten nog steeds de vereiste binnenluchtkwaliteit leveren en garanderen.

De Europese sector huishoudelijke apparaten was ons voorbeeld. Camfil  heeft een luchtkwaliteit- en energieverbruikmeetsysteem ontworpen om klanten te ondersteunen in hun filter selectie:  de "ABCDEFG" luchtfilter classificatie . Groene producten voor IAQ helpen de klanten duurzamer te worden. In de Verenigde Staten wordt overiges de energie-efficiëntie van onze luchtfilters beoordeeld op basis van een 5-sterren-systeem.

In 2011 bereikte Camfil een primeur door de lancering van 's werelds eerste systeem en testprocedure om de ozonefficiëntie van de moleculaire filters te meten. Dit systeem helpt de klanten  de doeltreffendheid van deze producten te beoordelen en informeert hen  over de prestaties van onze moleculaire filters, zodat ze het voordeel van de Camfil-producten voor een goede binnenluchtkwaliteit en het laagste energieverbruik kunnen inzien.

Contact

Wij helpen u graag!

Contactgegevens
KEEP UPDATED!

U kunt zich hier aanmelden voor Camfil's digitale nieuwsbrief 'frisse luchtpost'