Sustainability

Voor een betere wereld

Duurzaamheid is de toekomst!

Camfil is het meest vooruitstrevende luchtfiltratiebedrijf ter wereld. Wij streven er continu naar om de meest duurzame en beste oplossing aan onze klanten te bieden.

 In  2009 lanceerden we een intern programma "Camfil Cairing" en brachten we ons eerste jaarverslag "sustainability report"  vrijwillig uit.

We geloven in duurzaamheid. Onze inspanningen op dit gebied bevestigen wat we de afgelopen halve eeuw hebben gedaan: onze klanten helpen duurzaam(er) te worden door het verstrekken van de luchtfiltratieproducten met het laagste energieverbruik en life cycle kosten, terwijl tegelijkertijd het milieu, de menselijke gezondheid en productiviteit verbeterd worden.

We zijn er trots op dat er geen andere luchtfiltratie fabrikant bestaat die ons evenaart, vooral op het gebied van duurzaamheid.

Lees meer over:

De voordelen van en de noodzaak om ‘duurzaam te gaan’ worden in onze catalogus verder onderbouwd; als u hem nog niet heeft, vraag hem dan gratis aan via info@camfil.nl.

U kunt uiteraard contact met ons opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij kunnen in overleg ook bij u op locatie workshops en presentaties geven om uw organisatie van onze duurzame filtratie-mogelijkheden te overtuigen.

Lees meer over:

Camfilcairing
The energy side of filtration
Camfilcairing Code
The Hi-Flo XL series
Rating systems for air filters
Eco-designing products
Caring for customer sustainability

Contact

Wij helpen u graag!

Contactgegevens
KEEP UPDATED!

U kunt zich hier aanmelden voor Camfil's digitale nieuwsbrief 'frisse luchtpost'