Life Sciences

Al meer dan vijftig jaar is Camfil een belangrijke leverancier van luchtfiltratie producten en diensten aan de Life Science Industrie. Vandaag de dag, wordt Camfil duidelijk erkend als de toonaangevende wereldwijde luchtfilter toeleverancier aan deze industrie.

Veel van onze klanten hebben meerdere faciliteiten verspreid over de hele wereld. Camfil, wordt door veel van de grootste fabrikanten als dé expert gezien en is uiterst bekwaam om de luchtfiltratie behoeften te ondersteunen op een lokale en mondiale basis.

Grote investeringen zijn gedaan in onze R & D-faciliteiten verspreid over de hele wereld om specifieke 
producten te ontwikkelen voor de life science industrie. Het is gebruikelijk voor ons om in nauwe samenwerking met onze klanten te werken en vaak oplossingen te bieden, die voldoen aan hun meest veeleisende lucht filtratie eisen.

 

LIFE SCIENCE ENGINEERING TOOLSCREO Software: De Clean Room en Energie-Optimalisatie software stelt gebruikers in staat om op maat clean room toepassingen in kaart te brengen. De software stelt gebruikers in staat om de Life Cycle Cost en hygiene-klasse voor verschillende cleanroom ontwerpen te berekenen.

LCC Software: De LCC (Life Cycle Cost) software simuleert diverse type filter- combinaties met de gewenste efficiency om de levensduur te maximaliseren, energiekosten en frequentie van filterwisselingen te vermidneren, waardoor farmaceutische fabrikanten enorme besparingen kunnen realiseren en het gebruik van waardevolle hulpbronnen kunnen verminderen.

CLEAN Software: Voordat Camfil CREO ontwikkelde, werd de oorspronkelijke cleanroom ontwerpsoftware "CLEAN" ontwikkeld. Deze software is ideaal voor een eenvoudig snel overzicht om de gewenste cleanroom klasse en hersteltijd te berekenen.

CLD Software: De CLD (Carbon Lifetime Determination - Bepaling) software simuleert de efficiëntie en de levensduur van moleculaire filtratie oplossingen onder echte applicatie omstandigheden, en 
maakt het mogelijk de prestaties  te vergelijken tussen de verschillende moleculaire filterproducten en adsorbentie media.

Life Science segment brochure
Segment brochure

Life Sciences Industry Insights
Life Sciences Industry 
Insights Brochure

CREO Manual
CREO Manual


HEPA FaQs

High Temperature HEPA filters FAQ
High Temperature HEPA filters FAQ

ISPE Pharmaceutical Enginering Article

     

 

 

 

  

Contact

Wij helpen u graag!

Contactgegevens
KEEP UPDATED!

U kunt zich hier aanmelden voor Camfil's digitale nieuwsbrief 'frisse luchtpost'